En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

enter link=topic=7169.msg223573#msg223573 date=1256232812' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle herkesten özür dilemek istiyorum
bir konuyu birden fazla mesajla anlattığım yani flod yaptığım için tüm site yöneticilerinden ve sizlerden özür dilerim flodun ne olduğunu bilmiyordum taki bu güne çubuklu nickli üyemiz beni uyarana kadar birdaha asla böyle birşey olmayacağına garanti veriyorum sizlerden beni bağışlamanızı bekliyorum çünki böyle birşeyin suç olduğunu bilmiyordum

yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkürler
özür dilenecek birşey yok affetmemizi gerektirecek bir suçun yok çünkü sadece flood yapmamayı ögrenmiş oldun ne oldugunu ögrendin

nh link=topic=7169.msg223578#msg223578 date=1256233141' Alıntı:
Rica Ederis ŞEkerim ;) ben biliyordum flodun yasak oldugunu da topic meselesi die hiç öle aklıma gelmemişti :D neyse artık yapmazsın olur :D sen hikayelere devam et :)

hikaye bulursam daha doğrusu yaşarsam artık tek mesajda olacak hepsi :)

Bİ KONU NASIL BAŞLADI SONRA NASIL BİTTİ FARKETİNİZMİ bende burda son noktayı koyuyom

ewed buraya yazn yok bea :D hem aklıma gelmişken bana jenerik müsik lazım böle sadece muzık çalçak sözsüz warsa atsanız arkadaşalr ;) :D

nh link=topic=7169.msg225538#msg225538 date=1257190726' Alıntı:
ewed buraya yazn yok bea :D hem aklıma gelmişken bana jenerik müsik lazım böle sadece muzık çalçak sözsüz warsa atsanız arkadaşalr ;) :D
sende yazarken daha hemen bişeyler istiyon :D

tühh be bulcaz bi ara bakam öle bişiler yada böle kubatın söylediği fln gesi bagları turundde bişey lazım :D

nh link=topic=7169.msg225552#msg225552 date=1257191835' Alıntı:
tühh be bulcaz bi ara bakam öle bişiler yada böle kubatın söylediği fln gesi bagları turundde bişey lazım :D
sende ne aradını bilmiyon be... :D

nh link=topic=7169.msg225560#msg225560 date=1257194772' Alıntı:
olur bakalım millet okul ekimler fln ugraşıyozdur
inşallah olurda kırarız rekoru...
biz daha bi parça yer ekmedik bile...hawalar açınca başlıcaz ekmeye..buralarda kasım 15ten önce ekim başlamıyo...