En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a günaydın trakklüp hayırlı sabahlar hayırlı işler.

Allah a şükür bilirim, Allaha şükür kimileri gibi Allahın selamını almayı/vermeyi bilmiyo değilim

mf_ford link=topic=7169.msg420974#msg420974 date=1309165315' Alıntı:
tövbeler tövbesi çarpılacakşimdi

niye çarpılayım oğlum ortam biraz sertleşti ama olsun sen benim iyi arkadaşlarımdansın ok-*-s

buğra link=topic=7169.msg420986#msg420986 date=1309171263' Alıntı:
niye çarpılayım oğlum ortam biraz sertleşti ama olsun sen benim iyi arkadaşlarımdansın ok-*-s
iyi arkadaşımsın diye hemen kıvırtıyosun burda mf mi fordumu kötülüyon sonra gelip gelip ileti arttırmak için yapıyom diyon senin arkadaşlığın batsın kız-*sw

mf_ford link=topic=7169.msg420988#msg420988 date=1309172086' Alıntı:
iyi arkadaşımsın diye hemen kıvırtıyosun burda mf mi fordumu kötülüyon sonra gelip gelip ileti arttırmak için yapıyom diyon senin arkadaşlığın batsın kız-*sw

özele gel ama yalancılık ama ben sana ne zaman iletim artsın diye yapıyom dedim sen her konuda bana laf atıyosun bana attığın kişisel iletilerde var iletim artsın diye yapıyorum dediklerin benim kimseden korkum yok aslanlar gibi gösteririm,bide ben kıvırtıyomuşum tövbeler tövbesi çarpılcak şimdi diyen kim ben mi dedim batsın arkadaşlığın bidaha kişisel ileti mileti atma herkes anlasın senin ne olduğu

buğra link=topic=7169.msg420991#msg420991 date=1309172961' Alıntı:
özele gel ama yalancılık ama ben sana ne zaman iletim artsın diye yapıyom dedim sen her konuda bana laf atıyosun bana attığın kişisel iletilerde var iletim artsın diye yapıyorum dediklerin benim kimseden korkum yok aslanlar gibi gösteririm,bide ben kıvırtıyomuşum tövbeler tövbesi çarpılcak şimdi diyen kim ben mi dedim batsın arkadaşlığın bidaha kişisel ileti mileti atma herkes anlasın senin ne olduğu
bekle var.herkes biliyo beni senden öğrencek değiller.genelden ileti atma cevaplamıycam.allahın selamını bilmiyo diyen kim.ben müslümanım evellah ama seni bilemem.bende çok korktum

s.a herkese işlerden kaçabildik bir öğleden sonra foruma uğrayayım dedim ne var ne yok keyifler nası

S.a. iyi akşamlar dostlar, hastayım, üşüyorum, bedenim ağrıdan dökülüyo sanki, kral ateşine yakalandım galiba..:(