En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a. iyi akşamlar, dün gece yatsı namazını müteakiben pullukları 14 inc ten 12 ince düşürme girişimim, sabah ezanı ile son buldu ve başaramadım, bu gün pullukları tekrar toplayıp işe çıkmam öğlen sonunu buldu.. Ne bahtsız adamım..:(
mustafagursacli link=topic=7169.msg423898#msg423898 date=1309982953' Alıntı:
abi nadastan keyfi cd çalarlı klimalı ergonomik çift çeker traktörlerle yapanlar alıyor .....bizler cefasını çekiyoruz
Ergonomi mi.? :S O nasıl bişey, biz kesekli nadasta kabinden bi gün fırlayacaz ya bakalım hayırlıs. Mazot ta tam evim önüne park ettiğimde bitti, hava yaptı MF, ciğerini öğrenmişim valla..:D
Bu nadas işi daraltmaya başladı beni, TRİSİX mi alsam ne yapsam. Yada XERİON.. :S

iyi aksamlar millet...

Ne güzel iste nail abi. Kendi derdininin dermani yine sensin..Biz hemen telefona sariliyoz.)))

sa Trakkülüp uzun zaman sonra yeniden siteye girmeye beşladım nasılsınız görmeyeli bi albüm fotoğraf oldu imageshack işin becemedim iyi günler.

satocan58 link=topic=7169.msg424099#msg424099 date=1310061137' Alıntı:
iyi aksamlar millet...

Ne güzel iste nail abi. Kendi derdininin dermani yine sensin..Biz hemen telefona sariliyoz.)))
İyi akşamlar Sato, ah birde babama yaranabilsem..:)
Nightmare(Başakçı) link=topic=7169.msg424104#msg424104 date=1310061857' Alıntı:
sa Trakkülüp uzun zaman sonra yeniden siteye girmeye beşladım nasılsınız görmeyeli bi albüm fotoğraf oldu imageshack işin becemedim iyi günler.
A.selam. ressim net. ten dene istersen..

Nightmare(Başakçı) link=topic=7169.msg424104#msg424104 date=1310061857' Alıntı:
İmageshack uploader ile yükle. Çok kolay ve Hızlı. ok-*-s

nailyetek link=topic=7169.msg424111#msg424111 date=1310062358' Alıntı:
İyi akşamlar Sato, ah birde babama yaranabilsem..:)A.selam. ressim net. ten dene istersen..
Abi gecen Okay la konustuk...Onun babasi 70 küsür yasindaymis masallah. Benim babam 57..Ne diyolarsa ayni.)) Yani babanin yasi farketmiyor. Ogul hep elestirilecek. Simdi anladimki ogulun yasida farketmiyor.)))ha 41 ha 31 ha 21...yine cocuk muamelesine devam.))) Büyüdün diyip everiyolar yine ayni muamele...Anlayan varsa beri gelsin...

satocan58 link=topic=7169.msg424130#msg424130 date=1310064957' Alıntı:
Abi gecen Okay la konustuk...Onun babasi 70 küsür yasindaymis masallah. Benim babam 57..Ne diyolarsa ayni.)) Yani babanin yasi farketmiyor. Ogul hep elestirilecek. Simdi anladimki ogulun yasida farketmiyor.)))ha 41 ha 31 ha 21...yine cocuk muamelesine devam. ))) Büyüdün diyip everiyolar yine ayni muamele...Anlayan varsa beri gelsin...
evet abi hep kızan kalıyoz

satocan58 link=topic=7169.msg424130#msg424130 date=1310064957' Alıntı:
Abi gecen Okay la konustuk...Onun babasi 70 küsür yasindaymis masallah. Benim babam 57..Ne diyolarsa ayni.)) Yani babanin yasi farketmiyor. Ogul hep elestirilecek. Simdi anladimki ogulun yasida farketmiyor.)))ha 41 ha 31 ha 21...yine cocuk muamelesine devam.))) Büyüdün diyip everiyolar yine ayni muamele...Anlayan varsa beri gelsin...
++

iyi geceler trakkulup ahalisi biçimden yeni geldim yarın sabahtan kaldığımız yerden devam edecez paylaşım isteyen barnak kaldırsın :D yarına video foto falan bişeyler ayarlarız ;D

neyse ya buna sukur dha kotusu olabılırdı bızde dıoduk bu sene verım yok dıe de allaha sukur nazarlardan saklasın allah arpalarda bı basak var tam 30 35 cm gelır ıns verımde ıı olur bu sene cavdar da yok tarlalarda

berat06 link=topic=7169.msg424225#msg424225 date=1310079037' Alıntı:
neyse ya buna sukur dha kotusu olabılırdı bızde dıoduk bu sene verım yok dıe de allaha sukur nazarlardan saklasın allah arpalarda bı basak var tam 30 35 cm gelır ıns verımde ıı olur bu sene cavdar da yok tarlalarda

hiç olmamasından iyidir tabi Allah ' a şükür az çok bişeyler aldık. hadi iyi geceler daha yemek yiyecem yatacam falan uzun iş yaa )))