Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
S.a. iyi akşamlar, dün gece yatsı namazını müteakiben pullukları 14 inc ten 12 ince düşürme girişimim, sabah ezanı ile son buldu ve başaramadım, bu gün pullukları tekrar toplayıp işe çıkmam öğlen sonunu buldu.. Ne bahtsız adamım..

Bu nadas işi daraltmaya başladı beni, TRİSİX mi alsam ne yapsam. Yada XERİON.. :S
S.a. iyi akşamlar, dün gece yatsı namazını müteakiben pullukları 14 inc ten 12 ince düşürme girişimim, sabah ezanı ile son buldu ve başaramadım, bu gün pullukları tekrar toplayıp işe çıkmam öğlen sonunu buldu.. Ne bahtsız adamım..
Ergonomi mi.? :S O nasıl bişey, biz kesekli nadasta kabinden bi gün fırlayacaz ya bakalım hayırlıs. Mazot ta tam evim önüne park ettiğimde bitti, hava yaptı MF, ciğerini öğrenmişim valla..mustafagursacli link=topic=7169.msg423898#msg423898 date=1309982953' Alıntı:abi nadastan keyfi cd çalarlı klimalı ergonomik çift çeker traktörlerle yapanlar alıyor .....bizler cefasını çekiyoruz
Bu nadas işi daraltmaya başladı beni, TRİSİX mi alsam ne yapsam. Yada XERİON.. :S