En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

agusta80 link=topic=7169.msg448862#msg448862 date=1317247851' Alıntı:
:)hiç sorma hepinizi geçicem bu sene.......tek rakibim hacı......:)baya boylu mısırlar bu yıl.....
:) Bu sene kimseye rakip olmamam malesef mısırlar boylu değil :( Ama seneye :D Tek rakibim olacak oda Kim olur bilemem :D :D
Bİ kaç fotoğraf çekseydin de görseydik ya :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg448863#msg448863 date=1317248020' Alıntı:
:) Bu sene kimseye rakip olmamam malesef mısırlar boylu değil :( Ama seneye :D Tek rakibim olacak oda Kim olur bilemem :D :D
Bİ kaç fotoğraf çekseydin de görseydik ya :D
çekerim de utanıyorum : ' (ztn biçicem bikaç güne.kadar..domuzlar iyice paraladı içini....

agusta80 link=topic=7169.msg448865#msg448865 date=1317248125' Alıntı:
çekerim de utanıyorum : ' (ztn biçicem bikaç güne.kadar..domuzlar iyice paraladı içini....
Nail abim gibi gece den sabaha nöbet tutmuyon mu abi

tutmam mı şimdi gidicem.........çıkarp geliyorum tekrar gidiyorum falan napiyim.......baktınmı üstdeki fotolara........vurulan domuzlara.......

agusta80 link=topic=7169.msg448867#msg448867 date=1317248454' Alıntı:
tutmam mı şimdi gidicem.........çıkarp geliyorum tekrar gidiyorum falan napiyim.......baktınmı üstdeki fotolara........vurulan domuzlara.......
Baktım o fotoğraflara.Başka türlü başa çıkmazsın gece nöbeti slaj a kadar.

S.a iyi akşamlar dostlar, birazdan nöbete gidecem yine..:) Nasipse yarın 3 dekar bir tarlayı slaj yapıcaz..
Bir çok kişinin bildiği gibi 30 Eylül çiftçilerin kara günüdür, yani tarım kredi ödemesinde son gün..:( İşler kırık, bakalım sonumuz ne olacak..:S:S
Ey Türk çiftçisi; muhtaç olduğun mazot ve gübre Tarım Kredi Koop.lerinde mevcuttur...:(:(
Kral muhtaç kaldı, bir bidon mazota...v.s.vs.

nailyetek link=topic=7169.msg449069#msg449069 date=1317321103' Alıntı:
S.a iyi akşamlar dostlar, birazdan nöbete gidecem yine..:) Nasipse yarın 3 dekar bir tarlayı slaj yapıcaz..
Bir çok kişinin bildiği gibi 30 Eylül çiftçilerin kara günüdür, yani tarım kredi ödemesinde son gün..:( İşler kırık, bakalım sonumuz ne olacak..:S:S
Ey Türk çiftçisi; muhtaç olduğun mazot ve gübre Tarım Kredi Koop.lerinde mevcuttur...:(:(
Kral muhtaç kaldı, bir bidon mazota...v.s.vs.

A.slm hacı abi hayırlısı diyelim hayr olsun ayrıca bereketli olsun mahmudiye köyünden ve kralın slaj sınavından fotoları bekliyoruz :D

Hayırlı cumalar cümleten s.a ısparta kapalı soguk kış geldimi ne don-*s yoncaları biçtim inş ıslatmadan basarım

agusta80 link=topic=7169.msg449228#msg449228 date=1317387027' Alıntı:
hayırlı cumalar.......kapalı yağışlı hawa istanbulll..............:(
a.s osman
kütahya ' dada hava kapalı sabah biraz yağdı hava epey soğudu.

İyi akşamlar dostlar, kış geldi galiba..:) Bugün akşam üzeri slaja başladım, 2 remork kadar yaptıkya, hava kış gibi habire çilenti var..

nailyetek link=topic=7169.msg449306#msg449306 date=1317403165' Alıntı:
İyi akşamlar dostlar, kış geldi galiba..:) Bugün akşam üzeri slaja başladım, 2 remork kadar yaptıkya, hava kış gibi habire çilenti var..
iyi akşamlar nail abi bizde yaptık bugün slaj çok rüzgar vardı birazda kuruydu mısır römorkla çeken arkadaşlar maf oldu kuru yapraktan :D