En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a iyi akşamlar fazla merak iyi deildirde bilgisayırn bozulduğuğu günden buyana 8 sayfa olmuş hepsine baktım arada dedikodum olmuş ;D
amq bilgisayarı pili deiştrdim düzelmedi bnm profösr bilgisayarcı arkadaşa göttm ekran kartı yanmış dedi 120 tl lik ekran kartını 100 tl ye aldım o da amp ymiş araya pazar grdi köydeydm zaten bgn okul çıkışı deiştrmeye göttm kalmamış elinde yarın gelecek yarın alacam :D baktım olmuyor siteye giremiyom yeğenin kasayı aldım geldim :D
dün 6 romork gübür çektik bokla uraşmak berbat :( stokları temizleedik tarlalara boşalttık damperi tam kaldırınca yağ fışkırıyor kaldırmayınca bok inmiyor biraz yaş olunca depelen dur romağın tepesinde arada bokla birlikte bende iniyorm aşağıya :D
romağın tahtalarının 2 başınında birazı kırıldı kepçeden dolayı tarlaya giderken kepçeyi sökmüyoz virajlı çukurlarda tahtaya değiyor :( uraştık durduk herneyse yarın bilgisayarıma kavuşuryorm :D videolar gelcek :D

A.s hoşgeldin. Bizimde hasat zamanı romorkun damper yağ atıyordu. Ama çok atıyordu. Perişan etti bizi. Gittim arkadaşın romorku aldım. O zamana kadar babam elle romorku boşaltmış, sivastan keçe almış, dampere taktıkta oldu. Neyseki keçe varmış 3 saat filan sürdü halletmemiz. Baya da zahmetli işmiş keçeyi takmak. Motorla damperi çekiyoruz açılsın diye, romork geliyor açılmıyor, sonunda motorları taktık arka arkaya da çıktı ;D Hasattan 1 hafta önce damper sorunsuz çalışıyordu, g*tveren hasad günü bozuldu.

hay amq böle işin tam msjı yazdım yazdım tam göndere bastım trakkulupten çıkmışım giriş yaparken 60 dk ayarlı kalmış tekrar giriş istedi yazdığım msjlar boşa gtti k.b bida yazamam valla okadar kız-*sw kız-*-* asg*- şaşrı-*-*

Ben uzun konu yada mesaj paylaşınca mesajı yazdıktan sonra kopyala diyorum. Her ihtimale karşı çıkarsa eğer yapıştırıp devam ediyorum )))

eide insanın aklına gelmiyor işde
şimdi yeni gönderilen iletileri gösterde bakcağım 16 sayfa var hepsi gitmiş bir tane kalmış :(

hea :D
bgn arkadşın dedesi ameliyat olmuş çıkmışlar akrabasının arabayla trafikte dek geldik okul çıkışı traktörü getirn dediler traktör hastanenin orda kalmış 55-46 resmleri var sitede arkadaş kullandı biraz kaç bakam dedim daha ilk defa kullanıyom 55 46 yı ben ona çok verdim bizimkinide onunkuna denk gelmediydi herneyse rampayı çıktım sayılır baktım sivil dönüyor hemen 1 den 2 ye çektim yovaşladım o geçti sonra ben bi tıkadm 4len sonra yol yapıylarmıştı geri döndüm 1 e takam derken 3 e takmışım rampa aşa doğru oluncada zorlanmadı herneyse düze çıkktım yol sıcak asfalt 1 den 2 ye atmaya çalışyodum meğer 3 ten 2 ye atmaya çalışyomuşm motor çayır çayır ötyo aragaz çekyomda faydası yok herneyse geçirdm tıkadım falan 4e taktım gaz uzakta kalıyor bizimkine göre ta frenin altında dibine kadar asıldım pek gitmedila biziminin el gazı çekik hali kadar falan gidyor yalnız frene dokundunmu cama yapıştırıyor :D disk fren takıldı geçen sene :D

da yeni yeni ısınıydukla nereye 1 haftanın özlemi var :D bende erken kalkacam :D