En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

rocky link=topic=7169.msg534056#msg534056 date=1328903632' Alıntı:
karda mahsur kalmışlar rüzgar gören tepe var bizim evin yukarısında kar ı savutturduğu için 1 metreden fazla kar yığılmıis ortada saplanıp kalmış bizim amcaoğlu taksiyle bi yukarki köye çıkarken orayı geçemeyeceği için oda ordan dönüp geri gidecekken sellektör yapmışlar herneyse geldi amcaoğlu dedi böyle böyle gittik tepeye vardık göz gözü görmüyor kar ı yardıra yardıra vardım torosun yanına indik halatları yokmuş zincir istemişler komşu köyden birini arayıp oda arka taraftan erkuntla geldi zinciri verdi adamlar araban inmeyi bırakın camı açıp bişey bile demediler babam bağladı zinciri vurdurduk 15 metre sonra torosun önüne kar yığılınca saplandık biraz uğraştıktan sonra ordan kurtulduk bidaha dedim koparsa senin araban kopçak çektim aldım yola çıkardım babam zinciri söktü basıp gittiler anla anlayabilirsen bu insanları iyilik devri geçmiş abiler at-*-*
iyilik yap denize at demişler.darda kalanı kurtarmak büyük sevapmış ama insan böyle olunca yaptığına pişman oluyo haklısın

hellboy-07 link=topic=7169.msg534063#msg534063 date=1328903831' Alıntı:
s.a cümleten iyi akşamlar :)
A.s :)
karda mahsur kalmışlar rüzgar gören tepe var bizim evin yukarısında kar ı savutturduğu için 1 metreden fazla kar yığılmıis ortada saplanıp kalmış bizim amcaoğlu taksiyle bi yukarki köye çıkarken orayı geçemeyeceği için oda ordan dönüp geri gidecekken sellektör yapmışlar herneyse geldi amcaoğlu dedi böyle böyle gittik tepeye vardık göz gözü görmüyor kar ı yardıra yardıra vardım torosun yanına indik halatları yokmuş zincir istemişler komşu köyden birini arayıp oda arka taraftan erkuntla geldi zinciri verdi adamlar araban inmeyi bırakın camı açıp bişey bile demediler babam bağladı zinciri vurdurduk 15 metre sonra torosun önüne kar yığılınca saplandık biraz uğraştıktan sonra ordan kurtulduk bidaha dedim koparsa senin araban kopçak çektim aldım yola çıkardım babam zinciri söktü basıp gittiler anla anlayabilirsen bu insanları iyilik devri geçmiş abiler at-*-*
çektine bişman olmuşundur :D :D
keşke zinciri sökcenizearkaya takıp geri geri tekrar çekip çekmeye başladınız yere bırakıp gitseydinz böle adamlara hiç bi bok yapmıcan cidd*-*-* sop-*-sa

S.a karış-*-s

Allah ' ın Rızasını Almak için yardım et onlar hiç.

biz iyiliğimize karşılık asla beklemeyiz. ama ne bileyim insan bi iner uğraşır. araba tıklım tıklım dolu oturmşlar biride inmedi. onuda geçtim bi sağolun bile demedi. k.dumunun sucukçusu.

hellboy-07 link=topic=7169.msg534086#msg534086 date=1328904394' Alıntı:
arkadaşlar burda kırı poyraz var hava açık 8-9 derece dısarısı :)
tam deniz havası :D

bereket. link=topic=7169.msg534101#msg534101 date=1328904902' Alıntı:
o zaman girme denize filan. ;D
ne denizi abi geçen gün haberlere çıktı konyaaltı sahiliini kar kürüme kamyonlarıyla açıyolardı.ama poyrazda deniz sakin oluyor ;)

bereket. link=topic=7169.msg534118#msg534118 date=1328905475' Alıntı:
akdenizde üşümüş... :D
abi sizin soğuğun yanında bizimki yaz gibi kalır estafurullah ;D karda kışta ALLAH yardımcınız olsun ;)