Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim
Biliyorum EML nin karşısında. Ana yola yakın. Hatta bayinin önünde fotoğraf çekip buraya atmıştım gördüysen. Bizim köyde de çekiyorlar 8195 td75s filan babamda diyor bizde çekelim 5445 gözleri açık kalsın diyor. Gerek yok diyorum 5600 serisi gelsin o zaman gözleri kapanmamak üzere açık kalacak diyorum zuha-*-sşerefli1 link=topic=7169.msg534902#msg534902 date=1328981873' Alıntı:hı iyi yakınmış bizim merkeze gelip gitme uzaklığından dolayı hep sorun oluyor ama güzel şehrimin insanına kurban olıyım ne kadar güzel şehir hiç doyamadım 4 eylül sanayi sitesinde erkunt bayisi var kemal abi ALLAH ondan razı olsun sayesinde çif çeker sahibi olduk oğlu İlyas ve kenan var bir yağmurlu günde geçen yaz ilya ile gece yarısı götürdük kamyonla geceçok yağmurlu olduğu için ilyas dönüşte gelemem diye yolda dönmek zorunda kaldı.hafif bir rampada köye 15 km kalası rampa demirleriyle indirdik bizim arabaylada babam gelmişti traktörü ben aldım babam kullanmayı bilmiyodu o zaman ben nette baya öğrenmiştim neyse gece gittik kimse görmedi sabah oldu dedemgilin köye gittim geceden dolayı görmedilerdi gelişini sabah bir görmelisin herkes yollara döküldü ağızları açık bakakaldılar.şimdi 90 lığıda öyle bir çekecen ne olur ama