En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

şerefli1 link=topic=7169.msg534902#msg534902 date=1328981873' Alıntı:
hı iyi yakınmış bizim merkeze gelip gitme uzaklığından dolayı hep sorun oluyor ama güzel şehrimin insanına kurban olıyım ne kadar güzel şehir hiç doyamadım 4 eylül sanayi sitesinde erkunt bayisi var kemal abi ALLAH ondan razı olsun sayesinde çif çeker sahibi olduk oğlu İlyas ve kenan var bir yağmurlu günde geçen yaz ilya ile gece yarısı götürdük kamyonla geceçok yağmurlu olduğu için ilyas dönüşte gelemem diye yolda dönmek zorunda kaldı.hafif bir rampada köye 15 km kalası rampa demirleriyle indirdik bizim arabaylada babam gelmişti traktörü ben aldım babam kullanmayı bilmiyodu o zaman ben nette baya öğrenmiştim neyse gece gittik kimse görmedi sabah oldu dedemgilin köye gittim geceden dolayı görmedilerdi gelişini sabah bir görmelisin herkes yollara döküldü ağızları açık bakakaldılar.şimdi 90 lığıda öyle bir çekecen ne olur ama
Biliyorum EML nin karşısında. Ana yola yakın. Hatta bayinin önünde fotoğraf çekip buraya atmıştım gördüysen. Bizim köyde de çekiyorlar 8195 td75s filan babamda diyor bizde çekelim 5445 gözleri açık kalsın diyor. Gerek yok diyorum 5600 serisi gelsin o zaman gözleri kapanmamak üzere açık kalacak diyorum zuha-*-s

Dqn link=topic=7169.msg535079#msg535079 date=1328989568' Alıntı:
Biliyorum EML nin karşısında. Ana yola yakın. Hatta bayinin önünde fotoğraf çekip buraya atmıştım gördüysen. Bizim köyde de çekiyorlar 8195 td75s filan babamda diyor bizde çekelim 5445 gözleri açık kalsın diyor. Gerek yok diyorum 5600 serisi gelsin o zaman gözleri kapanmamak üzere açık kalacak diyorum zuha-*-s
alk-*s alk-*s

Dqn link=topic=7169.msg535079#msg535079 date=1328989568' Alıntı:

valla kardeş paranız varsa durmayın alın paranın değeri çabuk kayıp oluyor ama malın değeri her zaman aynı değişmiyor .hem artık o 168 liklerin zamanı geçti ta benim dedemin babasını zamanında kalma dedem 80 yaşında onun babasını sen düşün.bence yeni alın tarlanızda baya varmış

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

saatte 20 hektar ot bçen makina dikkat edin dekar değil hektardan bahsediyor

yani 200 dekar yani 200 dönüm 1 saatte biçtiği ot bizim köyü 3 saatte halledebilir ama sığmaz ki büyük gelir

şerefli1 link=topic=7169.msg535116#msg535116 date=1328990824' Alıntı:
valla kardeş paranız varsa durmayın alın paranın değeri çabuk kayıp oluyor ama malın değeri her zaman aynı değişmiyor .hem artık o 168 liklerin zamanı geçti ta benim dedemin babasını zamanında kalma dedem 80 yaşında onun babasını sen düşün.bence yeni alın tarlanızda baya varmış
Zamanı geçsede gücü olduğu yerde kalıyor güçç*-*

Dqn link=topic=7169.msg535151#msg535151 date=1328992357' Alıntı:
Zamanı geçsede gücü olduğu yerde kalıyor güçç*-*

gücüne diyecek yok tabi güçç*-* güçç*-*

ama insanları biliyon eski olduğu zaman gücünü fazla kamıyorlar yeni olsun daha iyi.

EML demi okuyon

şerefli1 link=topic=7169.msg535152#msg535152 date=1328992454' Alıntı:
gücüne diyecek yok tabi güçç*-* güçç*-*

ama insanları biliyon eski olduğu zaman gücünü fazla kamıyorlar yeni olsun daha iyi.

EML demi okuyon
Evet abi inşallah raylı sistemlerden iyi bir şey olacaz ok-*-s

Bu arada belgeseli beğenmedim %90 case ih şirketinin belgeseliydi azıcık fendt jcb ve claas verdiler noo*-*-

Dqn link=topic=7169.msg535191#msg535191 date=1328995155' Alıntı:

Bu arada belgeseli beğenmedim %90 case ih şirketinin belgeseliydi azıcık fendt jcb ve claas verdiler noo*-*-

al bendende o kadar sanki case ile anlaşmalı yapmışlar gibi kız-*sw kız-*sw kız-*sw
fendt i kısacık gösterdi geçti bunun için çay bile demlemiştim duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
bilsem başka planlar yapardım sandımki fendt in fabrikayı filan gösterecek ıh-*-s ıh-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg535198#msg535198 date=1328995313' Alıntı:
al bendende o kadar sanki case ile anlaşmalı yapmışlar gibi kız-*sw kız-*sw kız-*sw
fendt i kısacık gösterdi geçti bunun için çay bile demlemiştim duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
bilsem başka planlar yapardım sandımki fendt in fabrikayı filan gösterecek ıh-*-s ıh-*-s
başında bi odun gösteren fendti gösterdi ordan sonra kapattım sıkıldım.

Dqn link=topic=7169.msg535191#msg535191 date=1328995155' Alıntı:

pardon okul hakkında yorum yapmadım

bende meslek lisesi okudum tesviye bölümü ,
ama okuduğum bölümle ilgili hiç iş yapma fırsatım olmadı daha doğrsu benim gibi o zamanlar okuyan kimse tornacı olamamıştır şimdi tornacı filan olsaydım iyi bir sanayici filan olabilirdim ama
böyle imkanlar yoktu gürünün meslek lisesinde ne olacan ki başka

inşaallah iyi bir yerlere gelirsin güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*okumak iyidir

Freston link=topic=7169.msg535194#msg535194 date=1328995199' Alıntı:
Çok sıkıcı bir belgeseldi yarıda kapattım.
ok-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg535198#msg535198 date=1328995313' Alıntı:
Eski büyük interleride beğenmedim onun çektiği aletleri 7620 bile çeker 650 litre mazot yakıyor birde zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg535206#msg535206 date=1328995527' Alıntı:
pardon okul hakkında yorum yapmadım

bende meslek lisesi okudum tesviye bölümü ,
ama okuduğum bölümle ilgili hiç iş yapma fırsatım olmadı daha doğrsu benim gibi o zamanlar okuyan kimse tornacı olamamıştır şimdi tornacı filan olsaydım iyi bir sanayici filan olabilirdim ama
böyle imkanlar yoktu gürünün meslek lisesinde ne olacan ki başka

inşaallah iyi bir yerlere gelirsin güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*okumak iyidir
İnşallah abi bu bölüme 396 puanla girdim herkes tavsiye etti. Bölümden türkiyede 8 ilde var. Ve mezunlar tcdd şirketinde işe giriyor. Kısaca iş garanti. 2 senede direk geçiş üniversiteye gidersen sinyalizasyon merkezinde ohh :D

Dqn link=topic=7169.msg535209#msg535209 date=1328995683' Alıntı:
ok-*-s
Eski büyük interleride beğenmedim onun çektiği aletleri 7620 bile çeker 650 litre mazot yakıyor birde zuha-*-s
İnşallah abi bu bölüme 396 puanla girdim herkes tavsiye etti. Bölümden türkiyede 8 ilde var. Ve mezunlar tcdd şirketinde işe giriyor. Kısaca iş garanti. 2 senede direk geçiş üniversiteye gidersen sinyalizasyon merkezinde ohh :D

ya amarikan malından hayır gelmez dev gibidir ama bi boka benzemez makina alacaksan alman dan başka tanımam tasarım konfor çekiş hız ne ararsan hepsi var

aslında ben ders çalışmayı filan hiç sevmezdim şimdi çekiyoz ben tratör için her hafta sonu yazılıya çalışma yerine köye kaçardım yurtta kalıyorduk işte traktör de traktör olsa135 likti ama kimseye muhtaç olamamak için kanı da olsa mecburduk babam yanlızdı dedem bir yandan ama şimdi çif çeker var çok şükür iki yıl sonra fendt i çekecem YÜCE RABBİM NASİP EDERSE : ' ( : ' ( : ' (

BABAM varya babam her şey ona helal feda olsun bizi çok zor şartlar altında büyüttü 15 yaşında yetim kalmış anası dışlamış yani dedem kayın babası sahip çıkmış işte yani işte böyle muhammet hayat zor kolay değil : ' ( : ' ( : ' ( : ' :) ' ( babanın kıymetini iyi bil o hayattayken her dileğini yerine getirmek için elinden gelenin fazlasını harca ama onu ne hayata nede başkalarına nede muhanete sakın harcatma her daim duasına mahzar ol babanı duası ilaç gibi hemen tutar bedduası zehir gibidir hemen bulur . karış-*-s karış-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg535223#msg535223 date=1328996322' Alıntı:
ya amarikan malından hayır gelmez dev gibidir ama bi boka benzemez makina alacaksan alman dan başka tanımam tasarım konfor çekiş hız ne ararsan hepsi var

aslında ben ders çalışmayı filan hiç sevmezdim şimdi çekiyoz ben tratör için her hafta sonu yazılıya çalışma yerine köye kaçardım yurtta kalıyorduk işte traktör de traktör olsa135 likti ama kimseye muhtaç olamamak için kanı da olsa mecburduk babam yanlızdı dedem bir yandan ama şimdi çif çeker var çok şükür iki yıl sonra fendt i çekecem YÜCE RABBİM NASİP EDERSE : ' ( : ' ( : ' (

BABAM varya babam her şey ona helal feda olsun bizi çok zor şartlar altında büyüttü 15 yaşında yetim kalmış anası dışlamış yani dedem kayın babası sahip çıkmış işte yani işte böyle muhammet hayat zor kolay değil : ' ( : ' ( : ' ( : ' :) ' ( babanın kıymetini iyi bil o hayattayken her dileğini yerine getirmek için elinden gelenin fazlasını harca ama onu ne hayata nede başkalarına nede muhanete sakın harcatma her daim duasına mahzar ol babanı duası ilaç gibi hemen tutar bedduası zehir gibidir hemen bulur . karış-*-s karış-*-s
Zor zamanlar geçirmişsin abi Allah kolaylık versin. Babanın değerini bilmek lazım.

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

O internatonal midir nedir 300 beygir 32 li goble cekiyo diskleride kucuk hemde ama adam gene guzel cekiyo diyo bilmesek yutacaz biz 3.105 28 li buyuk disk goble takiyoruz bence beygirinin tiraktoru deyildi :) .