En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Benden baska aktif bi diyarbakirli yok bu sitede anlasilan en kisa zamanda tiraktorun arkasina sitenin adini yazmak gerekir iste o zaman rekoru kirmak cocuk oyuncagina benzer .

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg536951#msg536951 date=1329165378' Alıntı:
Aleykumselam ali kardesim h.g evet herkes bi sorun ciktigini yaziyor .
evet sorun oldu hemde fazlasıyla uzun oldu ne iş anlamadım admine msj attım yarın cevap gelir ozman anlarız neyin ne olduğunu. herkeze iyi geceler ben çıktım forumdan...

Benim mf 3.105 i 3 tane erkunt gelse cekemez . iste simdi rekor kirilir

Hebun021 link=topic=7169.msg536954#msg536954 date=1329165549' Alıntı:
Benden baska aktif bi diyarbakirli yok bu sitede anlasilan en kisa zamanda tiraktorun arkasina sitenin adini yazmak gerekir iste o zaman rekoru kirmak cocuk oyuncagina benzer .
birde senin 3.105 in video ve fotolarını görsek.

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nh_fıat link=topic=7169.msg536923#msg536923 date=1329156878' Alıntı:
A.s hgg-*-s
şöle damar remix ve yabancı müzik önereblcek varmı :D bearshareyi indirdim pcde hiç müzk yok biraz el atim :D birazda tele atcam
sadece damar -yabancı arabada dinlenecek türden-- remixx :D
önerilerinizi bekliyorm :D
yabancı öneririm muzaffer :)

ı ' m sorry-akcent
that is my name-akcent
miracle love-dj project
latin moon-mia martina
go crazy-mia martina
hold on-akcent
runaway-akcent
sweet love-liviu hodor ft mona
too late too cry- vivien ohara ft akcent
2 night-inna
endless-inna
rain over me-pitbull ft marc anthony
beautiful world- anya
danza kuduro-don omar ft lucenzo
adelante-dj sash
now or never- dj sash
hey baby-pitbull ft tpain
suavemente- nayer :8 ft pitbull ft mohombi

biraz eski kaccak ama
inna nın amazing, on&on(chilloutmix) ve hot da olabilir :)

bu kadar yeterli heralde ;D ;D

Ben tlfnla giriyorum ve etim etmedim ne foto ne video yukleyemedim ama en kisa zamanda bulacam caresini ve ondan sonrada tiraktor cekistirmeleri haric her turlu video foto aticam sitey inek buzagilarindan tut her turlu ekipmanlarin fotosunu yukleyecem siteye bartu kardesim Allah ( c.c ) izin verirse .

Hebun021 link=topic=7169.msg536979#msg536979 date=1329166412' Alıntı:
Benim mf 3.105 i 3 tane erkunt gelse cekemez . iste simdi rekor kirilir

kardeşim aman dur şimdi erkuntçular buraya akın edecek ne yaptın adamların malına kötü deme bende dahil de bem bir şey demem kötüye iyi denmez ama yerlinin en kralı erkunttur haaaaaaaaaaa kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa noo*-*- noo*-*- noo*-*- duva*-*0 duva*-*0

Yok serefli kardesim ben kimsenin malini kotuleyemem buna hakim yok yanliz erkuntcular biraz gaza gelse iyi olur ondan sonrada baska markalara saldiririz :) ..

Hebun021 link=topic=7169.msg537057#msg537057 date=1329169496' Alıntı:
Yok serefli kardesim ben kimsenin malini kotuleyemem buna hakim yok yanliz erkuntcular biraz gaza gelse iyi olur ondan sonrada baska markalara saldiririz :) ..

valla gardaş başka markalarda bu kadar fanatik bulaman erkunt bölümüne bir gir bak sopalar havada uçuşuyor, zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
adamlara kubotacılarda saldırıyor fendt çilerde saldırıyor john deere cilerde saldırıyor birde biz saldırırsak tam olur. ;D ;D ;D ;D

hele aksazlı arkadaşım bunu görmesin çok kızar kız-*sw kız-*sw kız-*sw adam erkunt almakla kendini potansiyel suçlu gibi hissediyo herkesin saldırmasından en çok ta mustafagürsaçlı kardeş saldırıyor duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
o kadar çok saldırıyorki aksazlı diyorki adamlar neredeyse jandarmaya şikayet edecekler diyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg537067#msg537067 date=1329169806' Alıntı:
valla gardaş başka markalarda bu kadar fanatik bulaman erkunt bölümüne bir gir bak sopalar havada uçuşuyor, zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
adamlara kubotacılarda saldırıyor fendt çilerde saldırıyor john deere cilerde saldırıyor birde biz saldırırsak tam olur. ;D ;D ;D ;D

hele aksazlı arkadaşım bunu görmesin çok kızar kız-*sw kız-*sw kız-*sw adam erkunt almakla kendini potansiyel suçlu gibi hissediyo herkesin saldırmasından en çok ta mustafagürsaçlı kardeş saldırıyor duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
o kadar çok saldırıyorki aksazlı diyorki adamlar neredeyse jandarmaya şikayet edecekler diyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
etselerde bişey değişmez. biz giydiğmiz hükmüde kefenide çıkarmayız.

Bartu abi abi diyorum cunku yasin benden buyuk numaram 05354660898 eyer bana inanmiyorsan benim 3.105 im falan olduguna bana cagri at yarin hemen fotolarini yolarim sana abi siteye atmaya bi turlu beceremedim :) zaten yarin tarlaya ilac aticam hemen cekip yolarim . Kimse beni yanlis anlamasin ben olsamda inanmam kolay kolay kimseye onun icin bu aciklamada bulunmak istedim 3.105 neki 8 inek parasi :)tabi phantomdan bahsetmiyorum o biraz pahli :) .