En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

aksazli link=topic=7169.msg537072#msg537072 date=1329170176' Alıntı:
etselerde bişey değişmez. biz giydiğmiz hükmüde kefenide çıkarmayız.

vay kardeşim burdamıydın bizi kimse erkunttan vaz geçiremez biz onunla evlendik biz evlendiğimizi boşamayız ısrar ederlerse başka traktörleri kuma getiririz.kumanımn değerinide herkes biliyo zaten

Hebun021 link=topic=7169.msg537074#msg537074 date=1329170194' Alıntı:
Bartu abi abi diyorum cunku yasin benden buyuk numaram 05354660898 eyer bana inanmiyorsan benim 3.105 im falan olduguna bana cagri at yarin hemen fotolarini yolarim sana abi siteye atmaya bi turlu beceremedim :) zaten yarin tarlaya ilac aticam hemen cekip yolarim . Kimse beni yanlis anlamasin ben olsamda inanmam kolay kolay kimseye onun icin bu aciklamada bulunmak istedim 3.105 neki 8 inek parasi :)tabi phantomdan bahsetmiyorum o biraz pahli :) .
kardeş yaş kaç ve bu bolluğun kaynağı ne 3.105 mermi parası diyonda..

aksazli link=topic=7169.msg537077#msg537077 date=1329170325' Alıntı:
kardeş yaş kaç ve bu bolluğun kaynağı ne 3.105 mermi parası diyonda..
mermi değil inek parası diyo alk-*s alk-*s alk-*s ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg537075#msg537075 date=1329170282' Alıntı:
vay kardeşim burdamıydın bizi kimse erkunttan vaz geçiremez biz onunla evlendik biz evlendiğimizi boşamayız ısrar ederlerse başka traktörleri kuma getiririz.kumanımn değerinide herkes biliyo zaten
genelde aktif durumdayım ama gerekmedikçe yorum yapmıyorum. malum antierk ler her yerde zuha-*-s zuha-*-s şety*-*

Hebun021 link=topic=7169.msg537074#msg537074 date=1329170194' Alıntı:
Bartu abi abi diyorum cunku yasin benden buyuk numaram 05354660898 eyer bana inanmiyorsan benim 3.105 im falan olduguna bana cagri at yarin hemen fotolarini yolarim sana abi siteye atmaya bi turlu beceremedim :) zaten yarin tarlaya ilac aticam hemen cekip yolarim . Kimse beni yanlis anlamasin ben olsamda inanmam kolay kolay kimseye onun icin bu aciklamada bulunmak istedim 3.105 neki 8 inek parasi :)tabi phantomdan bahsetmiyorum o biraz pahli :) .
senin 3.105 olmadığına inansaydım az önceki yorumuna teşekkür etmezdim. ben sadece sitede bukadar aktif olmana rahmen neden hiç
konu açmadığını merak ettim onunda yeterli açıklamasını yapmışsın, sağol.
fotoğraf yükleme sorunu inşallah en kısa zamanda halledersin bizde değerli yorumlar yaparız arkadaşım.

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

omerfarukkoc link=topic=7169.msg537047#msg537047 date=1329168946' Alıntı:
yabancı öneririm muzaffer :)

ı ' m sorry-akcent
that is my name-akcent
miracle love-dj project
latin moon-mia martina
go crazy-mia martina
hold on-akcent
runaway-akcent
sweet love-liviu hodor ft mona
too late too cry- vivien ohara ft akcent
2 night-inna
endless-inna
rain over me-pitbull ft marc anthony
beautiful world- anya
danza kuduro-don omar ft lucenzo
adelante-dj sash
now or never- dj sash
hey baby-pitbull ft tpain
suavemente- nayer :8 ft pitbull ft mohombi

biraz eski kaccak ama
inna nın amazing, on&on(chilloutmix) ve hot da olabilir :)

bu kadar yeterli heralde ;D ;D
en güzeli ankaralı almanyadaki yeğenii getirmişler yeni doğduydu çocuk bi susmuyo ağlıp duduro açtın ankaralı nasıda kendine geldi ;D zuha-*-s zuha-*-s özüne döndü çocuk ;D zuha-*-s

ok-*-s
aksazli link=topic=7169.msg537080#msg537080 date=1329170434' Alıntı:
genelde aktif durumdayım ama gerekmedikçe yorum yapmıyorum. malum antierk ler her yerde zuha-*-s zuha-*-s şety*-*

bende bir ara erkuntu biraz kötüledimde ben aslında kötülemedim biraz hataları var sadece eleştşrde bulundum yoksa erkunt kötü mal değil hatta süper yerlide başka mal alınmaz erkunttan bir gün hatalarını anlayacaklar tümosanı filan görüyoz hiç değişim yok şimdi erkunt 90 lığı çıkardı 100 lük 110 luk derken zibil gibi erkunt dolacak TÜRKİYEMİZ

birde şu sorun olacak şimdi biz erkuntlarla nh leri mf leri tümolar yolda solluyoz ya herkeste erkunt olursa biz kim sollayacaz ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Tmm bartu abi bi hatam varsa k.bakma insallah en kısa zamanda butun fotolari siteye yuklerim ayiptir soylemesi benimde zoruma gidiyo arkadaslar ha bire foto video paylasiyo ama bende tik yok insallah olucak .

şerefli1 link=topic=7169.msg537090#msg537090 date=1329170867' Alıntı:
ok-*-s
bende bir ara erkuntu biraz kötüledimde ben aslında kötülemedim biraz hataları var sadece eleştşrde bulundum yoksa erkunt kötü mal değil hatta süper yerlide başka mal alınmaz erkunttan bir gün hatalarını anlayacaklar tümosanı filan görüyoz hiç değişim yok şimdi erkunt 90 lığı çıkardı 100 lük 110 luk derken zibil gibi erkunt dolacak TÜRKİYEMİZ

birde şu sorun olacak şimdi biz erkuntlarla nh leri mf leri tümolar yolda solluyoz ya herkeste erkunt olursa biz kim sollayacaz ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
valla bende E serisi olduğundan gitmiyo meret. birde yeğen var bazen biniyo hız yapmasın diye gaz pedalından ayar verdim 23 gazı geçmiyo..herkes beni geçiyo yani..

Hebun021 link=topic=7169.msg537091#msg537091 date=1329170936' Alıntı:
Tmm bartu abi bi hatam varsa k.bakma insallah en kısa zamanda butun fotolari siteye yuklerim ayiptir soylemesi benimde zoruma gidiyo arkadaslar ha bire foto video paylasiyo ama bende tik yok insallah olucak .

resimli anlatayım istiyosan çok basit *098*-

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Aksazli kardes valla bu bolluk babamdan kalma o zamaninda ne yapmissa bilmiyorum ben 17 18 yaslarinda tabiri caizse bi ise yaramayinca payima dusen tarlalari ve diyerleri verip beni .iiktir eti aileden bende ondan ders cikararak tovbe etim Allah ( c.c ) yardim eti bende bu gunlere geldim :) .

Hebun021 link=topic=7169.msg537096#msg537096 date=1329171232' Alıntı:
Aksazli kardes valla bu bolluk babamdan kalma o zamaninda ne yapmissa bilmiyorum ben 17 18 yaslarinda tabiri caizse bi ise yaramayinca payima dusen tarlalari ve diyerleri verip beni .iiktir eti aileden bende ondan ders cikararak tovbe etim Allah ( c.c ) yardim eti bende bu gunlere geldim :) .
bazen bir tokat bin nasihatten daha hayırlı olurmuş.. ok-*-s

aksazli link=topic=7169.msg537093#msg537093 date=1329171094' Alıntı:
valla bende E serisi olduğundan gitmiyo meret. birde yeğen var bazen biniyo hız yapmasın diye gaz pedalından ayar verdim 23 gazı geçmiyo..herkes beni geçiyo yani..

ben erkunttan zaten bu zf şanzuman yüzünden vaz geçmem.ne kadar yük olursa olsun düzde 45 km den aşşağı taviz vermiyo ben 480 likle önceden buğday çekerdim 2800 kg buğdayı ilçeye 3 saatten aşşağı götüremezdim erkuntla 54 dakika yol ne traktörleri geçiyom hele bir keresinde yokuş aşşaıydı 55 56 boş remorkla 1 km kadar önümde gidiyordu erkuntu bi bıraktım 3000 deviri buldu bendede 5 ton buğday vardı erkunt patlayacak sandım arkamda da bi kartalcu geliyormuş arkamı göremdim adam beni geçememiş ben önümden başka bir yere bakamıyomki neyse 55 56 ya virajı dönmeden yetiştim adam geçecem diye gavur gibi asılıyo ama ölçmedim ama kesin 70 km filan yapıyodu şöyle kafamı bir başka yere çevirsem bir yerden uçardım kartacı yavaşlayınca beni geçti ban bir kızıyo neyse 55 56 geçtim gittim adam ilçeye girdiğinde ben kantarda da işimi bitirmiştim.Adam bana diyo o ne biçim gelişti zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s