En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg547758#msg547758 date=1330236746' Alıntı:
vay yavrum vay desene az daha buraya geliyodunuz oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw

dur tamam daha anlatma başımız dönecek oyn-*-s

deutuzun resmini çekecektin çektinmi bari zuha-*-s zuha-*-s

eğer çekmediysen kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw

dün kangallar ile bay uğraştın fuarda filan çoğ uğraşma haysatlık yapar sonra bitane taşımak zorunda kalırsın oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw
ondan sonra başa bela tabi şehirde kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-*

anenede bir yandan kavg-*-*s kavg-*-*s kavg-*-*s kavg-*-*s kavg-*-*s
sonuç benim gibi olacak ne işin var bunlar ile çiftlik mi kuracan falan filan işte kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw

kızar dururlar alk-*s alk-*s alk-*s ama yinede deavam 4 tane yapacam bi bırakacam meraya çakallar filan ondan sonra duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 kafayı inlerinin duvarına vuracaklar tabi tepkileri büyük olacak noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- diyecekler siz elimize tek geçersiniz elbet sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
s.a ahali
foto çekemededim çünkü saat gece 1 di gece olmasa çalıştırcaktımda kangal beslemem bn yaw hatta köpek beslemem çünkü tırsıyom :D dün baskı altında gibi gittim zaten polonun koltuk araları mercedese göre daha dar köpeğin ağzı kafama gelcek die belim ağrıdı zuha-*-s ahh mercedes ah bide kol gibi yakmasa zuha-*-s

Mete Han Çin ordusu ile karşı karşıya gelmiştir.

Etrafı gözetmek için veziriyle bir tepeye çıkar ve bakar ki Türk ordusu Çin ordusu karşısında bir avuç karınca gibi duruyor.

Veziri Mete ' nin geri çekiliceğini düşünerek Mete ' ye sorar:

- Ne düşünüyorsunuz efendim?

Mete Han vezirine dönerek :

- Bu kadar Çinliyi ben nereye gömeceğim ?
:)

s.a millet...
3 gündür konyadaydım, dersane için gitmiştim... biraz önce ilçemize geldim...
dün aksam FETİH 1453 e gittik arkadaslarla ögle vardıgımızda gişelerin önü full doluydu yarım saatte 6 kişilik bilet aldık aksam da 21:15 de filme girdik çıktıgımızda 00:05 ti...

film gercekten cok güzel, herkes izlemeli...
hele o hep bir agızdan ALLAHUEKBER die tekbir getirilen sahnelerde filan o ALLAH lafzını noktalarına kadar hissediyorsun...

s.a iyi akşamlar minibüste calışmaya gittik bugn nalet bişey :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg548129#msg548129 date=1330273175' Alıntı:
s.a millet...
3 gündür konyadaydım, dersane için gitmiştim... biraz önce ilçemize geldim...
dün aksam FETİH 1453 e gittik arkadaslarla ögle vardıgımızda gişelerin önü full doluydu yarım saatte 6 kişilik bilet aldık aksam da 21:15 de filme girdik çıktıgımızda 00:05 ti...

film gercekten cok güzel, herkes izlemeli...
hele o hep bir agızdan ALLAHUEKBER die tekbir getirilen sahnelerde filan o ALLAH lafzını noktalarına kadar hissediyorsun...
Lağımcı sahneleri mükemmeldi ömer

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN
K-O-Y-D-U-K-M-U
GALATASARAY(IMIZ) 3
8TAŞ 2
409491_10150597449486843_340109246842_9631035_82597642_n.jpg

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg548580#msg548580 date=1330290957' Alıntı:
Nerde trakkulup ahalisi yaw
bugün pazar olunca site epey kalabalık ve çok fazlada yeni konu paylaşımı oluyor,
sanırım bu yüzden buraya pek uğrayan yok.

ByFreST0N link=topic=7169.msg548380#msg548380 date=1330282558' Alıntı:
Lağımcı sahneleri mükemmeldi ömer
evt abi güzldi :)

filmin 2 tane eleştirebilcegim yanları var...
biri fatihin kusatma sırasnda bi tane adama vurup sürgüne gönderin bunu demesi..(yakısmadı :) )
biri de haremdeki kadınların bası acık ve dekolteli gösterilmesi...
osmanlı hareminde böyle birşey yok, sonucta islam devleti...
muhtesem yy da da böyle gösteriyolar...

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Selamueleykim hayirli gunler herkes icin bereketli bi hafta olmasi dilegiyle :) .