Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
foto çekemededim çünkü saat gece 1 di gece olmasa çalıştırcaktımda kangal beslemem bn yaw hatta köpek beslemem çünkü tırsıyom
dün baskı altında gibi gittim zaten polonun koltuk araları mercedese göre daha dar köpeğin ağzı kafama gelcek die belim ağrıdı zuha-*-s ahh mercedes ah bide kol gibi yakmasa zuha-*-s
s.a ahalişerefli1 link=topic=7169.msg547758#msg547758 date=1330236746' Alıntı:vay yavrum vay desene az daha buraya geliyodunuz oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw
dur tamam daha anlatma başımız dönecek oyn-*-s
deutuzun resmini çekecektin çektinmi bari zuha-*-s zuha-*-s
eğer çekmediysen kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw
dün kangallar ile bay uğraştın fuarda filan çoğ uğraşma haysatlık yapar sonra bitane taşımak zorunda kalırsın oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw
ondan sonra başa bela tabi şehirde kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-* kız-*-*
anenede bir yandan kavg-*-*s kavg-*-*s kavg-*-*s kavg-*-*s kavg-*-*s
sonuç benim gibi olacak ne işin var bunlar ile çiftlik mi kuracan falan filan işte kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw
kızar dururlar alk-*s alk-*s alk-*s ama yinede deavam 4 tane yapacam bi bırakacam meraya çakallar filan ondan sonra duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 kafayı inlerinin duvarına vuracaklar tabi tepkileri büyük olacak noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- diyecekler siz elimize tek geçersiniz elbet sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
foto çekemededim çünkü saat gece 1 di gece olmasa çalıştırcaktımda kangal beslemem bn yaw hatta köpek beslemem çünkü tırsıyom