En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

keyıf hiç yok ben daha bu yeni durumdan bir şey anlamış değilim bir aşağı bir yukarı fare elimizde renk soldurduk

kobra47 link=topic=7169.msg553610#msg553610 date=1330791287' Alıntı:
keyıf hiç yok ben daha bu yeni durumdan bir şey anlamış değilim bir aşağı bir yukarı fare elimizde renk soldurduk
benimde ana sayfa ve diğer konular deken dünden beri gözlerim batmaya başladı eskisine alışmıştık bu biraz zaman alacak herhalde

steyr5454 link=topic=7169.msg553574#msg553574 date=1330789966' Alıntı:
S.A cümleten iyi akşamlar muzaffer kardeş maşaallahın ben saat 2 civarı çıkmıştım sen hala burdasın bravo valla

a.s cümleten

doğru be kardeş bu gün tatil çarşının tadı da yok kış ayı ne yapalım forumda takılıyoz böylece TÜRKİYE yi gezmiş oluyoz kim neler yapıyo öğreniyoz işte

şimid çarşıdan geliyom her tarafı b..... götürüyo çarşı o halde iken yan mahalleleri siz düşünün aşağılamak gibi olmasın ama diyarbakırdayken çarşıya çıktığım zaman çarşıya çıktım diyordum burada kokudan çamurdan çıklıcağı yok durumlar çok vahim ah diyarbakır ah unutamıcaz bu gidişle
burdan
Hebun021 kardeşe sesleniyom uyrra*-*- uyrra*-*- benim yerimede geziversin uyrra*-*-

şerefli1 link=topic=7169.msg553660#msg553660 date=1330796512' Alıntı:
a.s cümleten

doğru be kardeş bu gün tatil çarşının tadı da yok kış ayı ne yapalım forumda takılıyoz böylece TÜRKİYE yi gezmiş oluyoz kim neler yapıyo öğreniyoz işte

şimid çarşıdan geliyom her tarafı b..... götürüyo çarşı o halde iken yan mahalleleri siz düşünün aşağılamak gibi olmasın ama diyarbakırdayken çarşıya çıktığım zaman çarşıya çıktım diyordum burada kokudan çamurdan çıklıcağı yok durumlar çok vahim ah diyarbakır ah unutamıcaz bu gidişle
burdan
Hebun021 kardeşe sesleniyom uyrra*-*- uyrra*-*- benim yerimede geziversin uyrra*-*-
emrin olur abi doya doya geziyoruz :) yanliz burasida cok soguk yaw bahar gelsede gezmenin tadini cikarsak :)

Hebun021 link=topic=7169.msg553671#msg553671 date=1330797532' Alıntı:
emrin olur abi doya doya geziyoruz :) yanliz burasida cok soguk yaw bahar gelsede gezmenin tadini cikarsak :

eyvallah kardeşim
aynen ah bahar ah ne güzel adın var :)

S.a iyi akşamlar. 3 4 saat önce elektrkler gitti pc kapandı 10dkya geldi ama ben açmadım tv serederken uyumuşm ;D

nh_fıat link=topic=7169.msg553692#msg553692 date=1330799538' Alıntı:
S.a iyi akşamlar. 3 4 saat önce elektrkler gitti pc kapandı 10dkya geldi ama ben açmadım tv serederken uyumuşm ;D

a.s
buda güzel di ;)uyumak uyumak gece uyumak gündüz uyumak ayakta uyumak yatakta uyumak kalple uyuymak hep uyuyoz zaten yaptığımız başka da işi yokki zaten müslüman uyanık olandır ama biz uyuyanız

şerefli1 link=topic=7169.msg553701#msg553701 date=1330799739' Alıntı:
a.s
buda güzel di ;)uyumak uyumak gece uyumak gündüz uyumak ayakta uyumak yatakta uyumak kalple uyuymak hep uyuyoz zaten yaptığımız başka da işi yokki zaten müslüman uyanık olandır ama biz uyuyanız
nabcaz başka dışarsı kar soğuk evdeyz otur otur yat kalk kendımden bıktım bu kış valla :(

Ynt: BEYLER AKSOY'U BULDUM :D

yaff bu kamyon soforu servet 80.4 olan styer fotosu yuklmisdi bi kere o mu :D soyisim benzerligi olmasın yaf :D bu onun emmioglu olmasın hahahha :D ;D ;D ;D ;D

nh_fıat link=topic=7169.msg553711#msg553711 date=1330800293' Alıntı:
nabcaz başka dışarsı kar soğuk evdeyz otur otur yat kalk kendımden bıktım bu kış valla :(

sorma adaş diğer yıllarda kış oluyordu ama ben hiç bu kadar memeleketi özlemediydim bu yıl bir başka özledim bıktım bu hafta sonları yatmaktan tatilde diğer yıllar hafta sonu olmasını 4 gözle ne-*-s beklerdim bu sene olmasını istemiyom bir yaz gelsede izin alıp memlekete gitsem nohutları eksem bir gazımı alsalarda rahatlasam yafffff