En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a
hayırlı sabahlar,hayırlı işler
şu anda kar yağarcasına kırağı yağıyo burada

Merhaba, keykubat

Deutz-Fahr

Toplam İleti: 1
Yeni İletiler: 0
Okunmamış son konular
Değişiklik Olmuş Konular

Profil Çıkış Online Olanlar Ziyaretçi: 19
Gizli: 0
Üye: 3
Çevrimiçi Üyeler:
keykubat
phantomerkunt
takmaklı

nerede bu devlet nerede bu millet

forumda cevrimiçi oldugum halde baska bir pcden baktım cevrimdısı görünüyorum... sanırım diğer üyelerde öyle göründügü için cevrimiçi olan üye sayısı az görünüyor :)

herkese günaydınn :)

S.a Hayırlı Günler. Okuldan geldim :) Yollar filan eriyor karlar. Akşam sabaha kadar bir daha yağar diye tahmin ediyorum :)

S.a hayırlı akşamlar. Bilecikte 3.6 şiddetinde deprem oldu 2 3 sanıye sarsıldık :D :D

nh_fıat link=topic=7169.msg557034#msg557034 date=1331137187' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar. Bilecikte 3.6 şiddetinde deprem oldu 2 3 sanıye sarsıldık :D :D

geçmiş olsun

YÜCE RABBİM o tür afetlerden bizleri korusun

saolun arkadaşlar abiler. pek kötü olmadı geçenkılere göre ama genede ınsanlarda korku yarattı tabı :) depremin merkezi hep bizim köye 2km olan göletin orası. bi gün 6şiddetinde fln sağlamca olsa köyde ev kalmaz. köyün geneli eski zaten :(

nh_fıat link=topic=7169.msg557099#msg557099 date=1331140419' Alıntı:
saolun arkadaşlar abiler. pek kötü olmadı geçenkılere göre ama genede ınsanlarda korku yarattı tabı :) depremin merkezi hep bizim köye 2km olan göletin orası. bi gün 6şiddetinde fln sağlamca olsa köyde ev kalmaz. köyün geneli eski zaten :(

ALLAH (c.c) korusun kurban depreme yenilerde dayanmaz Rabbimiz esirgesin : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

şerefli1 link=topic=7169.msg557115#msg557115 date=1331142100' Alıntı:
ALLAH (c.c) korusun kurban depreme yenilerde dayanmaz Rabbimiz esirgesin : ' ( : ' ( : ' ( : ' (
amin abi.