Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

Teknelojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

• Kullanılan toplam oy
    15
Ynt: Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

len olum fendtleri övmeyin bizim köyde 106 lıl vardı adamsattı universal aldı ve biride değiştiricem diyor traktör iş yapmadığı halde arıza çıkarıyomuş

ya arkadaşım sen taaa 106 diyosn o eski motor sen şimdiki fendte bak acaba hiç yeni bi fendt gördün mü??

bu fend ile claas kardeş mi ne her şeyleri benziyor
biri koyu yeşil biri fıstık yeşili...

insomnia link=topic=5167.msg53585#msg53585 date=1214673012' Alıntı:
sen 0 vermeye devam et valtranda kullanılan turbomatıc debriyajın tasarım aşaması 1968 yılıdır FENDT 1974 yılında uygulamaya başlamış ve turbomatıc FENDT patentidir
daha sonra VALTRA ya verdiler....

simyam link=topic=5167.msg184822#msg184822 date=1244386664' Alıntı:
bu fend ile claas kardeş mi ne her şeyleri benziyor
biri koyu yeşil biri fıstık yeşili...

renkeleri aynıysa kesin gardaş ve yoldaştır mahirle yusuf gibi

evet Fent açık ara önde...konuyla bir ilgisi olmayabilir fakat aklıma takıldı şayet Fent bir numara ise niçin 24 saatte en fazla herk yapma rekoru case ' de ve case ' den öncede massey fergusonda idi...

uzunyayla link=topic=5167.msg190563#msg190563 date=1246289975' Alıntı:
evet Fent açık ara önde...konuyla bir ilgisi olmayabilir fakat aklıma takıldı şayet Fent bir numara ise niçin 24 saatte en fazla herk yapma rekoru case ' de ve case ' den öncede massey fergusonda idi...
fendt te o rekorları kırabilir .. bence fendt in amacı az yakıtla çok iş yapmak diye düşünüyorum...

slm. bana göre kullanmadan hangisinin daha teknolojik olduğuna karar vermek yanlış olur. içimizden hangimizde orta derece yabancı dil varki teknik bilgiler bölümünden çeviri yapıpta farkı anlayabilelim. var ki birinde almanca birindede ingilizcedir ve kullanılan terimlerin çoğuda teknik terimdir. nomal sözlüktede bulamayız bi çoğunu.

nailyetek link=topic=5167.msg190572#msg190572 date=1246296795' Alıntı:
slm. bana göre kullanmadan hangisinin daha teknolojik olduğuna karar vermek yanlış olur. içimizden hangimizde orta derece yabancı dil varki teknik bilgiler bölümünden çeviri yapıpta farkı anlayabilelim. var ki birinde almanca birindede ingilizcedir ve kullanılan terimlerin çoğuda teknik terimdir. nomal sözlüktede bulamayız bi çoğunu.

bence iki traktör içinde sitemizde tüm bilgiler mevcut...karar üyelerin ....

jd 6430 ve muadili olan fendt 412 vari onun kabinini incelemenizi tavsiye ederim ..fendt te tek bir joistik kolu var...

KARŞILAŞTIRMALARIN DAHA ÇOK OLMASINI İSTİYORUM,
böylece traktörler hakkında daha çok bilgiye sahip oluyorum
benim bildiğim traktör dediğin dayanıklı olmalı ve çift sürmeli yakıtıda uygun olmalı
eğer fark göremiyorsan neden daha fazla ödeyesin...

atilla link=topic=5167.msg193362#msg193362 date=1247084295' Alıntı:
jd 6430 ve muadili olan fendt 412 vari onun kabinini incelemenizi tavsiye ederim ..fendt te tek bir joistik kolu var...
412 yi bırak 718 bile kabin içi dar ve kullanışlı değil,kabin konusunda jd üstün fendt ten