Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

Teknelojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

• Kullanılan toplam oy
    15

Ynt: Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

az yakare çok çekere tabiki...fend....

bu soru daha genel sorulabilirdi
FENT Mİ JOHNDEERE Mİ ALIRSINIZ?

nedenler çok olabilir; onun kabini dar dır; bunun yakıtı fazladır; şunun çekişi, bunun fiyatı

NEDEN NE OLURSA OLSUN HALK ARTILARI KENDİSİNE UYGUN OLANI SEÇER

VE SATIŞ RAKAMLARI İLEDE BUNU BİZ NET BİR ŞEKİLDE ANLAMIŞ OLURUZ

samsunbafra link=topic=5167.msg203074#msg203074 date=1249818658' Alıntı:
412 yi bırak 718 bile kabin içi dar ve kullanışlı değil,kabin konusunda jd üstün fendt ten
katılıyorum..fendt kabini daha küçük tutmuş ..niye sizce...

traktör genellikle sok soğuk havalarda kullanılmaz ..çünki o şartlarda tarım yapılmaz ...karayollarında çalışan traktörler hariç...genelde daha sıcak havalarda , tarım traktörü kullanılır...fendt in kabin tavanı beyaz ..?????

atilla link=topic=5167.msg208807#msg208807 date=1251403348' Alıntı:
traktör genellikle sok soğuk havalarda kullanılmaz ..çünki o şartlarda tarım yapılmaz ...karayollarında çalışan traktörler hariç...genelde daha sıcak havalarda , tarım traktörü kullanılır...fendt in kabin tavanı beyaz ..?????
Hisarlar,gözde marka sonradan takılan kabinlerin de tavanı beyaz...

ÇağRı link=topic=5167.msg208851#msg208851 date=1251409278' Alıntı:
Hisarlar,gözde marka sonradan takılan kabinlerin de tavanı beyaz...

bizim motorun kabin sarı ... cayır cayır yanıyoz... sprey boya alıp beyaza boyayacam ... beyaz kabin gerçi vario ile iyi çalışır sanırım bizimkine gitmez.. ama olsun yinede koyacam heves işte .....

okkangal link=topic=5167.msg208891#msg208891 date=1251413390' Alıntı:
bizim motorun kabin sarı ... cayır cayır yanıyoz... sprey boya alıp beyaza boyayacam ... beyaz kabin gerçi vario ile iyi çalışır sanırım bizimkine gitmez.. ama olsun yinede koyacam heves işte .....
Biz de bu sene tente taktık yeşil olsun daha iyi çeker diye yeşil çadır kapladık ama usulü beyazmış şimdi bi beyaz çadır alıyım :D

ÇağRı link=topic=5167.msg208892#msg208892 date=1251413446' Alıntı:
Biz de bu sene tente taktık yeşil olsun daha iyi çeker diye yeşil çadır kapladık ama usulü beyazmış şimdi bi beyaz çadır alıyım :D

+++++++ en doğrusu ...

ÇağRı link=topic=5167.msg208892#msg208892 date=1251413446' Alıntı:
Bak sen o yeşil çadırla bi nadas videosu çek bana yolla..şöyle yüksek çözünürürlükte..ben klip yapayım..birde türkü..Yeşil başlı gövel Ördek...:D bakar bakar dinlersin..bitane sitede bana ait var..

nailyetek link=topic=5167.msg208896#msg208896 date=1251413697' Alıntı:
Bak sen o yeşil çadırla bi nadas videosu çek bana yolla..şöyle yüksek çözünürürlükte..ben klip yapayım..birde türkü..Yeşil başlı gövel Ördek...:D bakar bakar dinlersin..bitane sitede bana ait var..

büyüksün nail abi ...

nailyetek link=topic=5167.msg208896#msg208896 date=1251413697' Alıntı:
:D :D :D var sanırım video hemen yolluyorum :D

Benim nh nin tavan mavi ama fordun tentesi beyaz..o yüzden nh de klima var, fordda yok sanırım...