Çok mantıklı diyorsunuz avrupada asgari ücret 1500 euro = 9750 tl bizde 2000 tlÇok aşırı anlamsız bir karşılaştırma. Şahlanmayı tiye alıyorsun ama asgari ücret dolar denkleminde 3 kat artış yaşanmış.![]()
Cevap vermeye bile değmez bu kafa belli niye yoruluyorsun canım kardeşim.Çok mantıklı diyorsunuz avrupada asgari ücret 1500 euro = 9750 tl bizde 2000 tl
G20 deki Türkiye nin vatandaşına verdiği değer avrupanın kendi vatandaşına verdiği değerin 1/4 ü
Halkına değer vermeyen köle olarak gören bir ülke dünya lideri olsa ne olur vatandaş insan yerine konulmadıktan sonra
İlginç olmuş ama o zaman da köylü pek ıyı değilde ama şu vardı fazla Bi ek iş yapmadan geçinirdi düğün yapardı ev alırdı şimdi çok zorlar babadan kalırsa birşeyler belki yapar yada yan taraftan çok destek alması lazım
Ulkenin durumunu en iyi özetleyen mesaj hedef 2023 ver mehteri. Ne oluyor bilmiyorum ama içtiğimiz suya afyon mu katıyorlar ne yapıyorlar herkesin kafası güzel.ver mehteri ; 2023 uçacağız
Dünyada gelecekteki en iyi sektör tarım çünkü dünya nüfusu ile tarımsal alan birbirine ters orantılı gidiyor yani dünya nüfusu artarken tarımsal alanlar azalıyor bundan ötürü dunyada gelecek tarımda ama Turkiyede degil siyasi iktidar kafaya koymuş bir kere bizi bitirecek maaşlı aç ve fon kuyruğunda yardım bekleyen insan olmamızı istiyorlar sanırım el açalım yalvaralim istiyorlar.
Çok mantıklı diyorsunuz avrupada asgari ücret 1500 euro = 9750 tl bizde 2000 tl
G20 deki Türkiye nin vatandaşına verdiği değer avrupanın kendi vatandaşına verdiği değerin 1/4 ü
Halkına değer vermeyen köle olarak gören bir ülke dünya lideri olsa ne olur vatandaş insan yerine konulmadıktan sonra
Tamam tosun paşa sen sabah kahvaltısında yapay zekayı öğle yemeğinde blok zincirini akşamda 5G yi yersin. Bu saydığın şeyleri yapan ve bu konuda hakim olan tek ülke var oda ABD zaten onlarda bizden korkuyor o yüzden sen endişelenipte güzel kafanı bunlara takma. Sen mehter eşliğinde 2023 e odaklan. Lozandaki gizli madde o zaman bitiyorDünya yapay zekayı, blok zincirleri, 5G vs. teknolojiyi konuşurken geleceği tarım da görmekle aslında kapasiteni belli edip bir de bana cevap verilmez demişsin ama neyseAyrıca Avrupayla kıyaslamasam da hep yanlış yere odaklanıldığını düşünüyorum. Bunları tartışıp asıl meseleler çöp olup gidiyor.
Israrla kimsenin anlamadığı üreticinin ürününe fiyat vermek değil, girdisini azaltmak, gözle görülür teşviğini artırmak. Benim ürüne verilen zamda elime geçecek para zaten verilen zamla yıl içinde eriyip gidecek.