Fabrika yemi

Özellikle hayvancılıkla uğraşan arkadaşlara sormak istediğim; Hangi firmanın yemini kullanıyorsunuz biraz bilgi vere bilirmisiniz?(fiyat ve kalitesi nasıl).Teşekkürler.

Ynt: Fabrika yemi

elazığ yem sanayi-expower 21 süt yemi ve expower besi yemini kullanıyorum.. çok guzel yemler kokusu taneleri guzel..

ineklere ipek gold sut yemi 21 protein paletli 40 tl buzagilarada yaslarina gure buzagi baslangic yemi buzagi buyutme yemi kulaniyorum tavsiye ederim

hemşerim ben satın alma deyilde daha cok kendi yapımım olan yemlerden faydalanıyorum..cok az satın alma .(tkk den başak yem )kendi yapımımda içine arpa, bugday ,macar ve köşeli fiğ,yulaf,korunğa tohumu,bulabilirsem mısır ve pamuk küspesini katıp kırma yaptırıp veriyorum..satın almadan cok daha güzel oluyor..

tümosan 8095 link=topic=53682.msg562381#msg562381 date=1331670901' Alıntı:
hemşerim ben satın alma deyilde daha cok kendi yapımım olan yemlerden faydalanıyorum..cok az satın alma .(tkk den başak yem )kendi yapımımda içine arpa, bugday ,macar ve köşeli fiğ,yulaf,korunğa tohumu,bulabilirsem mısır ve pamuk küspesini katıp kırma yaptırıp veriyorum..satın almadan cok daha güzel oluyor..

bu yıl bende yapacam bu dediğini.. aslında toz yeme para boşuna veriyoruz kendimiz daha ucuza mal edebiliriz.. pelet yem alınabilir ek olarak

Ben Besa 21 süt yemi ve diğer çeşitlerini yediriyordum ama geçen ay Cp aldım komple CP yi kaliteli ve enerjisi yüksek diye aldım ama bu ay Besaya döneceğim yine.

bizde sütaş tarfaş yedirdik bir ara ondan sonra abalıoğlu yedirdik sivas birlik getiriyordu 40 liraya fena değildide ama şimdi konya seker veriyoruz 35 lira hem ekonomik hemde onlardan kaliteli şöyle anlatayım buna başladıktan sonra hayvanlar hem kızgınlık gösteriyor hemde baya canlandılar güzelleştiler dostlara tavsiye edilir

fatih DUMAN link=topic=53682.msg563256#msg563256 date=1331751953' Alıntı:
bizde sütaş tarfaş yedirdik bir ara ondan sonra abalıoğlu yedirdik sivas birlik getiriyordu 40 liraya fena değildide ama şimdi konya seker veriyoruz 35 lira hem ekonomik hemde onlardan kaliteli şöyle anlatayım buna başladıktan sonra hayvanlar hem kızgınlık gösteriyor hemde baya canlandılar güzelleştiler dostlara tavsiye edilir

konya şekerin hangi yemini veriyosun içerigi nedir internet sitesinde göremedim varsa link atarmısın ?

arkadaşlar ben KADIOĞLU YEM İ kullanıyorum hayvanlarımda türkiyede ilk expender kullanan firma izmir yemi